Bel & Bestel
085 3037240

Maandag tm Vrijdag
van 09.30 tot 17.00 uur

Winkelrubrieken

Bekers

In deze rubriek vindt u een aantal drinkbekers en glazen alsmede handige rietjes met terugloopbeveiliging.


Producten 1 t/m 12 van 32 (3 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze transparante plastic beker heeft twee handgrepen en is bedoeld voor mensen met een geringe grijpkracht. Inclusief tuitdeksel om morsen te voorkomen. Geschikt voor de magnetron. Vaatwasma..
€23,95 Excl. BTW: €19,79
De Cup caps trekt u over de bovenkant van een kopje, glas of beker om morsen te voorkomen, zelfs als het kopje, glas of beker omvalt. U kunt drinken door een rietje te gebruiken. Het materiaal is re..
€15,95 Excl. BTW: €13,18
De Hydrant drinkbeker met lange flexibele drinkslang
Meer info & Bestellen
Tijdelijk niet leverbaar
De Hydrant is een transparante drinkbeker met een flexibele drinkslang. Een eenvoudige manier om een patiënt ten alle tijden toegang te bieden tot drinken. Kenmerken: Inhoud: 1 liter. Leng..
€32,95 Excl. BTW: €27,23
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Temperatuurregulerende deksel voor de ribbelbeker. Verkleurt wanneer de vloeistof te warm is. ​Vaatwasmachinebestendig. ..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
De Dignity beker is een unieke keramische mok met twee extra grote handgrepen. Geschikt voor personen met geringe grijpkracht of behendigheid. De mok kan met één handworden vast gehouden. Gesc..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Een stevige transparante drinkbeker met een groot open handvat. De bekers zijn vaatwasmachinebestendig, de deksels niet. Geschikt voor de magnetron. Inclusief twee verschillende deksels. I..
€11,95 Excl. BTW: €9,88
Deze drinkbeker heeft lange en platte handgrepen. Er worden twee tuitdeksels meegeleverd. Een deksel met een smalle opening en een met een brede opening. Vaatwasmachinebestendig. Inhoud 200m..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
Transparante drinkbeker inclusief 2 lange tuitdeksels. Het tuitje is groot genoeg voor een rietje. Verkrijgbaar in de kleuren: transparant, rood, groen en blauw. Vaatwasmachinebestendig. In..
€8,95 Excl. BTW: €7,40
De HandSteady is een nieuwe drinkbeker met een draaibaar handvat waardoor de beker met behulp van de zwaartekracht recht blijft, zelfs bij tremoren. De drinkbeker kantelt eenvoudig zonder uw elleboog..
€29,95 Excl. BTW: €24,75
De Non spill Williams Cup is de ideale lekvrije beker voor zowel volwassenen als kinderen. Door het bovenste gedeelte van het handvat licht te toucheren ontstaat er een drinkopening. Zodra&..
€6,50 Excl. BTW: €5,37
Vergroot uw zelfstandigheid tijdens het eten en drinken. Ornamin biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken die zijn ontwikkeld door gebruikers en des..
€9,95 Excl. BTW: €8,22