Bel & Bestel
085 3037240

Maandag tm Vrijdag
van 09.30 tot 17.00 uur

Winkelrubrieken

Tuinieren

Lijkt het u niet heerlijk om veilig en comfortabel te tuinieren?

In deze rubriek vindt u een breed assortiment tuingereedschap die u plezier en voldoening geven tijdens het tuinieren.
Tuinieren is een ideale manier voor de dagelijkse beweging. Het blijkt dat 30 minuten tuinieren per dag perfect aansluit op de aanbeveling om minimaal 30 minuten per dag fysiek actief te zijn. Tuinieren zorgt voor een combinatie van uithouding en spiertraining. Naast het gezondheidsaspect is tuinieren ook een manier om te ontspannen in de buitenlucht. Het geeft u een fris en gezond gevoel. Daarnaast wordt uw tuin er alleen maar mooier van.

Om het tuinieren te vergemakkelijken heeft Comfortland een breed assortiment tuingereedschap uitgezocht. Zo heeft Comfortland diverse easy grip harken, schopjes en vorkjes. Daarnaast vindt u in onze winkel een frame met kussen waarop u uw knie‰n kunt leggen en een tuinstoeltje op wielen.

 

Comfortland staat garant voor een hoge kwaliteit tuingereedschap die de veiligheid en het comfort vergroten tijdens het tuinieren. Bekijk online gemakkelijk en eenvoudig alle tuingereedschap die helpen bij de verzorging van uw tuin.


Producten 1 t/m 10 van 10 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Dé beschermer voor gips, verband of protheses in allerlei weersomstandigheden. Bij het polsmodel zijn de vingers vrij. Verkrijgbaar in 3 verschillende kindermaten: 3 - 6 jaar 7 - 10 jaar 11..
€27,95 Excl. BTW: €23,10
Dé beschermer voor gips, verband of protheses in allerlei weersomstandigheden. Verkrijgbaar in een linker en rechter versie en in small, medium of large. ..
€32,95 Excl. BTW: €27,23
Dé beschermer voor gips, verband of protheses in allerlei weersomstandigheden. Outcast beschermt tegen regen, wind, zand en water. De voetbeschermer kan perfect gebruikt worden in combinatie met een ..
€39,95 Excl. BTW: €33,02
Deze handgrepen kunnen gemonteerd worden op een breed scala van tuingereedschap waardoor u een stevige grip hebt en een comfortabele rechte werkhouding. De handgrepen hebben roestvrijstalen klemmen d..
€36,95 Excl. BTW: €30,54
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Deze armondersteuning past op de achterkant van al het bijbehorende tuingereedschap. Het biedt extra ondersteuning voor tuinders met zwakke handen of polsen. ..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Dit tuingereedschap met ergonomisch handvat zorgt ervoor dat de pols in een natuurlijke houding gehouden wordt en zorgt bovendien voor een stevige grip.  Speciaal ontworpen om zoveel mogelijk van de ..
€24,95 Excl. BTW: €20,62
Tuinhark met een extra lange steel. ​Ideaal voor tuinders die werken vanuit een zittende positie of problemen hebben met bukken. Gebruik de armondersteuning in combinatie met dit gereedschap voor me..
€84,95 Excl. BTW: €70,21
Tuinschep met een extra lange steel. ​Ideaal voor tuinders die werken vanuit een zittende positie of problemen hebben met bukken. Gebruik de armondersteuning in combinatie met dit gereedschap voor m..
€84,95 Excl. BTW: €70,21
Tuingereedschap met een extra lange steel. ​Ideaal voor tuinders die werken vanuit een zittende positie of problemen hebben met bukken. Gebruik de extra armondersteuning (apart verkrijgbaar – artike..
€84,95 Excl. BTW: €70,21
Tuinvork met een extra lange steel. ​Ideaal voor tuinders die werken vanuit een zittende positie of problemen hebben met bukken. Gebruik de extra armondersteuning (apart verkrijgbaar – artikelnummer..
€84,95 Excl. BTW: €70,21