Sta-op hulp

Kunt u best wat hulp gebruiken bij het opstaan vanuit uw stoel? Met een sta-op hulp kunt u makkelijk zitten en opstaan. De sta-op hulp is een zitting die u op de stoel plaatst en meehelpt met het opstaan en zitten. Het is hét alternatief voor een sta op stoel.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke sta-op hulp het beste past in uw situatie. Gaat u een sta-op hulp kopen? Vraag ons om deskundig advies voor de juiste sta-op hulpmiddel.


Producten 1 t/m 3 van 3 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze grijppaal met zwenkbare handgreep klikt iedere 45 graden vast. De handgreep is op vier verschillende hoogtes vast te pakken. De grijppaal kan in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden. De ve..
€284,95 Excl. BTW: €235,50
De ELK is een compact, op batterijen werkend tilkussen, bedoeld om iemand van de grond op te tillen. Als iemand gevallen is, kan diegene op het kussen schuiven, of op het kussen worden gerold en verv..
€3.559,95 Excl. BTW: €2.942,11
Blijf zelfstandig met de UpEasy • Speciaal ontworpen voor personen met lichte tot gemiddelde ‘sta-op’ problemen • Makkelijk mee te nemen • Standaard en elektrische modellen • LeveLift™ technologie..
€186,95 Excl. BTW: €154,50
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).