Bel & Bestel
070 - 22 10 581

Maandag tm Vrijdag
van 09.30 tot 17.00 uur

Winkelrubrieken

Grijpers

Met een grijper, ook wel grijpstok genoemd, kunt u voorwerpen van de grond of uit een hoge kast pakken, zonder hierbij uw rug en gewrichten hoeven te belasten. Een grijper is voorzien van een pistoolgreep, waardoor het slechts weinig kracht kost om een voorwerp op te pakken.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke grijper het beste past in uw situatie. Een grijpstok is over het geschikt voor het pakken van lichte voorwerpen als de afstandsbediening, een krant, uw sleutels, een pen of de post. Gaat u een grijper kopen? Vraag ons om deskundig advies voor de juiste grijpstok.


Producten 1 t/m 11 van 11 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze lichtgewicht grijper met pistoolgreep is gemakkelijk in gebruik. De grijper heeft een magneet aan de top om kleine metalen voorwerpen op te pakken. Leverbaar in twee maten. Lengte: 67 cm of ..
€11,95 Excl. BTW: €9,88
Deze opvouwbare grijper vouwt gemakkelijk in van 67 tot 34 cm. De grijper heeft een magneet aan de top om kleine metalen voorwerpen op te pakken. ..
€13,95 Excl. BTW: €11,53
De Helping Hand Grijper Classic is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. ’s Werelds best verkochte grijper. Alle Helping..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
De Helping Hand Grijper Classic Max is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Verkrijgbaar in twee verschillende lengtemat..
€32,95 Excl. BTW: €27,23
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
De Grijper Classic Pro van het merk Helping Hand is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Helping Hand is 's werelds best..
€26,95 Excl. BTW: €22,27
De Helping Hand Grijper Classic Pro is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Beschikbaar in twee lengtematen: 65cm en 82 ..
€22,95 Excl. BTW: €18,97
De Helping Hand is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in twee aparte modellen..
€38,95 Excl. BTW: €32,19
De Helping Hand is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. De Helping Hand is 's werelds best verkochte grijper. De HandiG..
€28,95 Excl. BTW: €23,93
Met deze grijper met zuignappen pakt u kleine spullen stevig vast met minimale vingerbeweging. De grijper zorgt door middel van de zuignappen voor het zekerder vasthouden van spullen. De lichtgewicht..
€28,95 Excl. BTW: €23,93
Lichtgewicht, maar sterke grijper. De comfortabele voorgevormde handgreep is met vier vingers te bedienen dus bijzonder geschikt voor personen met verminderde grijpkracht. De grijpkop is van rubber w..
€21,95 Excl. BTW: €18,14
Deze grijper met roterende klemmen is ideaal voor alle taken. De klemmen van deze grijper zijn te draaien, zodat deze altijd in de goede stand staan om een voorwerp te pakken. Gemakkelijk in gebruik..
€28,95 €17,95 Excl. BTW: €14,84
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).