Bel & Bestel
085 3037240

Maandag tm Vrijdag
van 09.30 tot 17.00 uur

Winkelrubrieken

Douchestoelen

Kunt u wat extra ondersteuning gebruiken onder de douche? Bekijk dan een douchestoel voor extra comfort en veiligheid. We hebben een grote collectie douchestoelen van kwaliteitsmerken als Linido, Dietz, Handicare en Reva Futura, maar ook aan mensen met een kleiner budget hebben we gedacht. Zo vindt u bij ons ook uitstekend scorende huismerken.

 

U vindt bij ons diverse opvouwbare douchestoelen, douchestoelen met rug- en armleuningen en douchestoelen voor wandmontage. Wij adviseren minder mobiele mensen een douchestoel met rug- en armleuning voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het douchen en het maken van transfers.

 

Wilt u een opvouwbare douchestoel die u gemakkelijk kunt meenemen op vakantie of familiebezoek of juist een ruimtebesparende opklapbaar douchetzitje die u aan de muur kunt bevestigen? Indien u een stabiele, maar eenvoudige douchestoel zoekt, dan adviseren we een stabiele goedkope douchestoel. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste douchestoel? Neem dan even contact op met onze helpdesk. We adviseren u graag welke stoel het beste past in uw specifieke situatie.


Producten 1 t/m 12 van 20 (2 pagina's)
Aantal
Sorteer
Het Linido douchezitje opklapbaar is een ergonomisch vormgegeven zitje van hoogwaardige kwaliteit. Dit is de meest eenvoudige uitvoering zonder rugleuning en armleuningen. Het Linido douchezitje is oo..
€169,90 Excl. BTW: €140,41
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
De maatvoering van de douchestoel is afgeleid van de lichaamsmaten van de gebruikersgroep: het zitvlak dient immers goed ondersteund te worden, maar het moet ook mogelijk zijn om op één bil te zitten ..
€299,95 Excl. BTW: €247,89
Gebaseerd op 6 beoordeling(en).
Het stabiele frame van deze douchestoel is gemaakt van aluminium en is poedercoated. Dit garandeert een probleemloze inzet in natte ruimtes en kan met standaard desinfecteer middelen gereinigd worden...
€139,95 Excl. BTW: €115,66
Gebaseerd op 17 beoordeling(en).
MultiMotion Douche-Toiletrolstoel De MultiMotion Douche-Toiletrolstoel is zowel te gebruiken als douchestoel op wielen als toiletstoel op wielen. Doordat de stoel voorzien is van 4 zwenkbare wielen..
€289,00 Excl. BTW: €265,14
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Deze in hoogte verstelbare douchestoel is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. Daarnaast heeft de stoel een comfortabele plastic zitting met kleine gaatjes voor waterafvoer. Ook in mobiel..
€146,95 Excl. BTW: €121,45
Deze in hoogte verstelbare douchestoel met uitsparing is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. De rugsteun is gemaakt van flexibel nylon. Kenmerken: Afmeting: verstelbare lengte tussen ..
€157,95 Excl. BTW: €130,54
De Atlantis douchekrukken en -stoelen zijn ontworpen om meer veiligheid en onafhankelijkheid te bieden tijdens het douchen. Door het elegante en moderne design passen de douchekrukken en -stoelen in i..
€129,95 Excl. BTW: €107,40
Deze in hoogte verstelbare douchestoel is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. Daarnaast heeft de stoel een comfortabele plastic zitting met kleine gaatjes voor waterafvoer. Ook in mobiel..
€399,95 Excl. BTW: €366,93
Verrijdbare toiletstoel met afneembare en wegklapbare voetsteunen. Inclusief twee geremde wielen en een afdekplaat voor de zitting. De kleur van het frame is blauw. Het frame kan als toiletstoel of t..
€192,95 Excl. BTW: €177,02
Deze in hoogte verstelbare douchestoel is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. Daarnaast heeft de stoel een comfortabele plastic zitting met kleine gaatjes voor waterafvoer. Ook in mobiel..
€49,95 Excl. BTW: €45,83
Deze in hoogte verstelbare douchestoel is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. Daarnaast heeft de stoel een comfortabele plastic zitting met kleine gaatjes voor waterafvoer. Voorzien van 10 cm..
€224,95 Excl. BTW: €206,38
De maatvoering van de douchezitting is afgeleid van de lichaamsmaten van de gebruikersgroep: het zitvlak dient immers goed ondersteund te worden, maar het moet ook mogelijk zijn om op één bil te zitte..
€269,00 €259,00 Excl. BTW: €214,05
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).