Bel & Bestel
085 3037240

Maandag tm Vrijdag
van 09.30 tot 17.00 uur

Winkelrubrieken

Badplanken

Met een badplank kunt u veilig in bad blijven gaan. Een badplank kunt u gebruiken voor een veilige overstap in en uit bad maar ook om zittend in bad te douchen. De plank plaatst u op de rand van uw bad en biedt ondersteuning, gemak en een veilig gevoel bij het in bad gaan.

 

Bekijk hieronder onze comfortabele badplanken die met zorg zijn geselecteerd. Zo vindt u hier eenvoudige badplanken, maar ook badplanken met handgreep. Handig voor ouderen bij het maken van transfers in en uit bad.

 

Onze specialist in veilige badkamer oplossingen legt u graag uit welk plank het beste past bij uw bad. Zo kiest u altijd de juiste badplank.


Producten 1 t/m 2 van 2 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze badplank heeft een unieke vorm met een brede zijde die steun geeft bij het in en uitstappen. Smalle zijde voor betere bereikbaarheid van de intieme zone. Inclusief handvat. Afmeting: L 74 cm..
€116,95 Excl. BTW: €96,65
Lichtgewicht plastic badplank van zeer goede kwaliteit. Sterk, comfortabele en met een goede waterafvoer. Makkelijk te bevestigen. Gebruikersgewicht 159 kg Verkrijgbaar in drie verschille..
€52,95 Excl. BTW: €43,76