Bel & Bestel
070 - 22 10 581

Maandag tm Vrijdag
van 09.30 tot 17.00 uur

Winkelrubrieken

Keukengerei

In deze rubriek vindt u keukengerei van Easygrip met een dik ergonomisch handvat. Messen, tangen en overige keukenhulpen. Wij proberen ons assortiment keukengerei continu te verversen en de kwaliteit te bewaken, want wij begrijpen hoe belangrijk uw zelfstandigheid is!
 
Heeft u nog vragen of wilt u een persoonlijk advies? Bel dan even met onze helpdesk.
 
 

Producten 1 t/m 12 van 13 (2 pagina's)
Aantal
Sorteer
De handgreep is ergonomisch ontworpen en staat gehoekt op het gekartelde mes, waardoor de gebruiker tijdens het snijden de maximale kracht kan uitoefenen. De messen zijn vaatwasmachinebestendig. Er ..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Deze soeplepel heeft opstaande randen zodat het eten goed in de lepel blijft tijdens het bewegen van bord naar mond. Het model is bijzonder geschikt voor personen met Alzheimer, CVA, Parkinson, artri..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Vergroot uw zelfstandigheid tijdens het eten en drinken. Ornamin biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken die zijn ontwikkeld door gebruikers en desk..
€29,95 Excl. BTW: €24,75
Pannen blijven op de kookplaat staan door dit hulpmiddel met 3 zuignappen, zodat je met 1 hand kunt roeren. ..
€20,95 Excl. BTW: €17,31
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Het broodmes met gehoekt handvat is vernieuwd. Het gehoekte handvat is dikker gemaakt voor een comfortabele grip. Tevens voozien van een zachte antislip. Het mes is voorzien van nieuwe frisse kleuren..
€21,95 Excl. BTW: €18,14
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Good Grips dunschiller met dwars geplaatste ergonomische handgreep. Deze schiller blijft altijd stevig in de hand liggen, ook als hij nat is. Vaatwasmachinebestendig.     &..
€11,95 Excl. BTW: €9,88
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Probleemloos en veilig heet water inschenken! Door het ergonomische ontwerp van de Uccello Waterkoker schenkt u probleemloos en veilig heet water in. Het handige kantelmechanisme is uitermate gesch..
€59,95 Excl. BTW: €49,55
Deze Good Grips rechte dunschiller schilt makkelijk en vereist een minimale pols beweging. De aardappelschiller heeft een roestvrij stalen mes, en een gat in het handvat om op te hangen. Het Good Gr..
€11,95 Excl. BTW: €9,88
Kaasschaaf Etac met gehoekt handvat en golvend blad, waardoor de kaas minder aan de kaasschaaf blijft plakken. Vaatwasmachinebestendig. ..
€22,95 Excl. BTW: €18,97
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Dit fijn gekartelde vorkmes met gehoekt handvat is vernieuwd.  Het gehoekte handvat is dikker gemaakt voor een comfortabele grip. Tevens voozien van een zachte anti-slip. Het mes is voorzien v..
€21,95 Excl. BTW: €18,14
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Dit vleesmes met gehoekt handvat is vernieuwd. Het gehoekte handvat is dikker gemaakt voor een comfortabele grip. Tevens voozien van een zachte anti-slip. Het mes is voorzien van nieuwe frisse kleur..
€21,95 Excl. BTW: €18,14
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Grote en comfortabele keukenschaar van Peta met roestvrij stalen snijvlakken. Door de ingebouwde veer is de keukenschaar zelf openend. Een veiligheidssluiter houdt de schaar dicht als deze niet..
€16,95 Excl. BTW: €14,01
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: