Bel & Bestel
070 - 22 10 581

Maandag tm Vrijdag
van 09.30 tot 17.00 uur

Winkelrubrieken

Schrijfgerei

Bekijk ons divers aanbod schrijfgerei. Het is voor iedereen van belang dat u kunt blijven schrijven, ook als dit door (tijdelijk) ongemak moeilijk gaat.
 
In ons assortiment hebben we uiteenlopende hulpjes opgenomen die het schrijven voor u vergemakkelijken. Voor de meeste problemen hebben wij de oplossing voor het duidelijk blijven schrijven.
 
Heeft u een vraag of komt u er niet uit? Bel dan gerust even met onze klantenservice.

Producten 1 t/m 12 van 12 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze zachte gevormde verdikkers hebben een anti-slip gedeelte en liggen door de vormgeving comfortabel in de hand. Geschikt voor links- en rechtshandigen. Te gebruiken voor pen en potlood. K..
€14,95 Excl. BTW: €12,36
Deze driehoekige bolvormige verdikkers van soepel plastic passen op alle pennen en potloden van normale dikte. Het zachte kussentje zorgt voor een comfortabele en natuurlijke schrijfhouding en rolt n..
€5,95 Excl. BTW: €4,92
Reduceert vermoeidheid bij het schrijven. Deze driehoek verdikkers zijn geschikt voor dunne potloden en pennen en maken het schrijven eenvoudiger. 3 stuks per verpakking. ..
€5,95 Excl. BTW: €4,92
Bekijk alle details
Ringpen vullingen
Losse vullingen voor de ringpen, waarmee u met geringe krachtinspanning kunt schrijven. Set van 5 stuks.   ..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Uitermate geschikt om een verkeerde penhouding te corrigeren. Drie uitsparingen voor een juiste positie van de vingers. Voor zowel links- als rechtshandigen. Past op dunne potloden en pennen. Dive..
€1,85 Excl. BTW: €1,53
Ideaal voor volwassenen en kinderen met beperkte kracht en controle en geschikt voor eenhandig gebruik. De plastic basis geeft een optimale stabiliteit en heeft rubberen anti-slip voetjes. Het grote..
€64,95 Excl. BTW: €53,68
Deze pen ziet er elegant en professioneel uit en is verzwaard om de hand bij het schrijven te stabiliseren. Ideaal voor mensen met trillende handen, coördinatiestoornissen of met handzwakte. De ergo..
€69,95 Excl. BTW: €57,81
Met deze pen hoeft u maar weinig druk uit te oefenen. De hele pen is verdikt waardoor deze goed in de hand ligt. Dit wordt nog versterkt door een lichte uitsparing voor de duim. De lichte plastic p..
€8,95 €7,15 Excl. BTW: €5,91
Peervormige verdikkingen met 2 "vleugeltjes" waarin de vingertoppen schuiven. Voorzien van een uiterst stroef antislip oppervlak, zodat de pen niet kan wegglijden. Geschikt voor links- en rechtshand..
€19,45 Excl. BTW: €16,07
Het sponzige kussentje van deze penverdikkers voorziet dunne potloden of pennen (7 mm) van een antisliplaagje. Het zachte schuimrubber dringt vermoeiheid bij het schrijven terug. Diverse kleure..
€4,95 €8,19 Excl. BTW: €6,77
Deze pen zorgt ervoor dat u minder kracht nodig heeft tijdens het schrijven. U schuift de ringpen om de wijsvinger. Doordat het zwaarte- en steunpunt gelijk vallen vergt het schrijven nog maar een min..
€15,95 €11,50 Excl. BTW: €9,50
Het sponzige kussentje van deze penverdikkers voorziet dunne potloden of pennen (7 mm diameter) van een antisliplaagje. Diverse kleuren. Per 10 ..
€9,95 €8,14 Excl. BTW: €6,73
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).