Bel & Bestel
070 - 22 10 581

Maandag tm Vrijdag
van 09.30 tot 17.00 uur

Winkelrubrieken

Boeken

Bent u op zoek naar grootletter boeken of andere specifiek voor senioren geschreven uitgaven?

Boeken met een grotere letter hebben het voordeel dat ze gemakkelijker leesbaar zijn. Dit is ideaal voor mensen die moeite hebben met het lezen van normale boeken die vaak in (te) kleine letters zijn gedrukt. Vooral voor mensen met een visuele handicap, zowel jong als oud, hebben grote letters het voordeel dat het minder vermoeiend is.

Misschien kan het nog lekker zonder bril of in ieder geval toch zonder loep. Gewoon lekker en makkelijk lezen op elke gewenste plek is fijn en ontspannend.

 

Bekijk online gemakkelijk en eenvoudig alle grootletterboeken die het leesplezier en het gemak vergroten.

 


Producten 1 t/m 4 van 4 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Dementie zorgt ervoor dat je de greep op je leven geleidelijk kwijtraakt. De patiënt levert vaak een gevecht tegen verlies van controle en veiligheid. Uiteindelijk een gevecht tegen de bierkaai, met g..
€15,32 Excl. BTW: €14,06
Dit boek gaat over mensen boven de 55 jaar die hun huwelijk of hun relatie anders willen inrichten dan gebruikelijk is en daarom afwijkt van het traditionele huwelijksmodel dat ons met de opvoeding ..
€15,32 Excl. BTW: €14,06
Dement worden? Vergeet het maar! Niemand vindt het leuk om ouder te worden, maar ondanks alle moderne cosmetische trucjes is er uiteindelijk geen ontkomen aan. Gelukkig is het niet altijd zo dat ..
€15,32 Excl. BTW: €14,06
Een praktische gids voor de verzorgende familie Nederland telt 250.000 mensen met dementie, waarvan er 190.000 thuis wonen. Er zijn 1,5 miljoen mensen die dagelijks zorgen voor hun dementerende pa..
€15,32 Excl. BTW: €14,06
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: