Bel & Bestel
070 - 22 10 581

Maandag tm Vrijdag
van 09.30 tot 17.00 uur

Winkelrubrieken

Badplanken

Met een badplank kunt u veilig in bad blijven gaan. Een badplank kunt u gebruiken voor een veilige overstap in en uit bad maar ook om zittend in bad te douchen. De plank plaatst u op de rand van uw bad en biedt ondersteuning, gemak en een veilig gevoel bij het in bad gaan.

 

Bekijk hieronder onze comfortabele badplanken die met zorg zijn geselecteerd. Zo vindt u hier eenvoudige badplanken, maar ook badplanken met handgreep. Handig voor ouderen bij het maken van transfers in en uit bad.

 

Onze specialist in veilige badkamer oplossingen legt u graag uit welk plank het beste past bij uw bad. Zo kiest u altijd de juiste badplank.


Producten 1 t/m 3 van 3 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Uitstekende badplank met stevige handgreep, perforaties voor waterafvoer en een comfortabele gevormde zitting. De breedte is verstelbaar door de rubberen anti-slip doppen te verplaatsen. ..
€56,95 Excl. BTW: €47,07
Deze badplank heeft een unieke vorm met een brede zijde die steun geeft bij het in en uitstappen. Smalle zijde voor betere bereikbaarheid van de intieme zone. Inclusief handvat. Afmeting: L 74 cm..
€116,95 Excl. BTW: €96,65
Lichtgewicht plastic badplank van zeer goede kwaliteit. Sterk, comfortabele en met een goede waterafvoer. Makkelijk te bevestigen. Gebruikersgewicht 159 kg Verkrijgbaar in drie verschille..
€52,95 Excl. BTW: €43,76